Binnenschilderwerken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnenschilderwerken Alken

Of je nu een nieuwe woning betrekt, of je bestaande woning of bedrijfsomgeving dringend toe is aan een likje verf, de kans is groot dat je opziet tegen het ‘gedoe’ dat schilderwerken met zich meebrengen. Meteen een van de redenen waarom we ons bij Schilderwerken Pieter Wirix niet alleen bekwamen in de technische knowhow die eigen is aan ons vak, maar ook in het ontzorgen van onze klanten. Samen vormen ze de ideale ondergrond voor een zorgeloos traject. Daarbij vertrekken we steeds vanuit jouw stijl en voorkeuren, om deze vervolgens aan onze expertise te koppelen. Heb je een voorkeur voor trends? Hou je het graag minimalistisch? Of ben je eerder op zoek naar een bijzondere techniek of finishing touch? We denken graag met je mee. Om vervolgens, na een grondige voorbereiding, jouw unieke project naar de praktijk te vertalen. Met grote aandacht voor de kleinste details. Het resultaat laten we graag voor zich spreken.

binnenschilderwerken Alken

buitenschilderwerken Alken

Schilderwerken Wirix Alken

Schilderwerken Pieter Wirix garandeert je:

Transparantie, van het eerste contact tot en met de oplevering
Deskundig advies, afgestemd op je stijl
Maximale ontzorging tijdens het hele traject
Een piekfijn eindresultaat

binnenschilderwerken Alken

buitenschilderwerken Alken

Schilderwerken Wirix Alken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schilderwerken Pieter Wirix garandeert je:

Transparantie, van het eerste contact tot en met de oplevering
Deskundig advies, afgestemd op je stijl
Maximale ontzorging tijdens het hele traject
Een piekfijn eindresultaat

Plan je schilderwerken en ben je benieuwd naar onze aanpak?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Onze troeven

Maatwerk

 
Onze uitgebreide productkennis, projectervaring en zin voor innovatie: ze vormen de welomlijnde contouren van ieder project. Om je het juiste advies te geven en van daaruit tot een maatoplossing te komen voor je binnen- of buitenschilderwerken. Jouw stijl + ons vakmanschap: een unieke win-win!

Transparantie

 
Goede afspraken, maken goede vrienden. Daarom streven we ook naar een transparante communicatie met onze klanten. Van ons eerste advies over de offerte tot en met de oplevering. En natuurlijk alles daartussen. Geen gedoe, gewoon duidelijkheid. Je weet altijd wat je aan ons hebt (heel veel) ?

Stiptheid

 
Als schildersbedrijf vormen we vaak de laatste schakel in een bouw- of verbouwingstraject. Niet het moment om te treuzelen, wél om de eindmeet tijdig te halen. Daarvoor kun je op ons rekenen. Terwijl we proactief en flexibel meedenken, dragen we ook stiptheid hoog in het vaandel. Zonder dat we ooit de focus op een piekfijn eindresultaat verliezen.

Perfectie tot in het kleinste detail

 
Bij Schilderwerken Pieter Wirix hebben we een passie voor afwerking. En dat merk je. Details zijn voor ons nooit slechts de details. Ze maken een wereld van verschil. Een project zit er voor ons dan ook pas op, als die details helemaal kloppen. Voor ons én voor jou.