Offerte

Offerteaanvraag

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf dat vakmanschap en klantenservice hoog in het vaandel draagt? Vraag hier je offerte aan en we komen graag kennismaken.

Onze troeven

Maatwerk

 
Onze uitgebreide productkennis, projectervaring en zin voor innovatie: ze vormen de welomlijnde contouren van ieder project. Om je het juiste advies te geven en van daaruit tot een maatoplossing te komen voor je binnen- of buitenschilderwerken. Jouw stijl + ons vakmanschap: een unieke win-win!

Transparantie

 
Goede afspraken, maken goede vrienden. Daarom streven we ook naar een transparante communicatie met onze klanten. Van ons eerste advies over de offerte tot en met de oplevering. En natuurlijk alles daartussen. Geen gedoe, gewoon duidelijkheid. Je weet altijd wat je aan ons hebt (heel veel) 😉

Stiptheid

 
Als schildersbedrijf vormen we vaak de laatste schakel in een bouw- of verbouwingstraject. Niet het moment om te treuzelen, wél om de eindmeet tijdig te halen. Daarvoor kun je op ons rekenen. Terwijl we proactief en flexibel meedenken, dragen we ook stiptheid hoog in het vaandel. Zonder dat we ooit de focus op een piekfijn eindresultaat verliezen.

Perfectie tot in het kleinste detail

 
Bij Schilderwerken Pieter Wirix hebben we een passie voor afwerking. En dat merk je. Details zijn voor ons nooit slechts de details. Ze maken een wereld van verschil. Een project zit er voor ons dan ook pas op, als die details helemaal kloppen. Voor ons én voor jou.